Saturday, November 24, 2012

Bila masa berlalu

Bila masa berlalu, kita semakin hampir ke titik akhir sesuatu perkara, contoh macam dah nak bersalin ka, nak abis waktu kerja ka, nak abis homework ka, habis zaman bujang ka atau mungkin habis masa hidup di dunia ni... 

Aku rasa masa berlalu begitu cepat, tapi sebnarnya sama aja, cuma banyak membazir masa, tu yang rasa cepat tu..

Aku bakal mengakhiri zaman bujang aku ni, dan aku rasa baru saja habis belajar dan banyak benda yang berlaku berlalu begitu cepat. Banyak benda lain yang aku rasa patut aku buat, dan aku masih belum buat. Tapi yealah, nak buat semua, nak travel ke semua tempat memang takkan penah puas dan sempat. Jadi patutlah aku buat perkara yang lagi penting berbanding perkara yang lain.

Majlis di Kedah bakal didakan pada 22 Dec, manakala di pihak lelaki 29 Dec.. Aku harap masa tu bukan hari pilihan raya dan cuaca baik pada waktu itu. Diharap majlis kami berjalan lancar. Kawan2 semua dijemput hadir... :)


3 tembakan:

  1. k e r e p e k t e m p e ( December 9, 2012 at 9:18 AM )

    Membuka mata. Selamat nua!

  2. k e r e p e k t e m p e ( December 9, 2012 at 9:18 AM )

    Membuka mata. Selamat nua!

  3. Dewi Aja ( August 16, 2016 at 3:44 PM )

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)