Friday, January 22, 2010

Aku nak mogok..


aku da 4 kali delete post yang nak aku publishkan.. sebab aku rasa malas plak nak share masalah peribadi kat blog aku yang macam pundung lama nenek aku dulu.. banyak sampah daripada benda yang berguna..

aper pun aku nak bagi tau.. aku sedang menaip.. fikiran aku tengah kosong tak tau nak tulis apa.. kekadang aku rasa aku nak terbang.. melayang diudara..

aku nak berehat, duduk kat air terjun, mandi, berenang dan bertenang.. hati aku perlukan pengubat.. jiwa nih da macam lautan api..

aku perlukan sesuatu yang menyebabkan otot muka aku aktif untuk tersenyum.. Tersenyum.. dan tersenyum.. tapi bukan mcm orang gila la yea..

tapi apa yang aku dapat buat skang? cuma duduk depan pc, update blog. merenung masa depan yang tak menentu..

Aku dah bwat keputusan!

Aku nak mogok.

Aku nak mogok..

Aku nak mogok...

Jangan mengalah!!

FIGHTINGGGG!!!


8 tembakan:

  1. OoizzioO ( January 23, 2010 at 12:00 AM )

    ko nak mogok kenapa ni anwar
    cuba story sikit kat aku...
    tp aku rasa
    ko mmg kena bykkan senyum
    good for ur face

  2. aiEN ( January 23, 2010 at 1:05 AM )

    napo ni kerol.. ape2 pon jangan berputus asa, jgn mengalah!!!

    ape pon yang berlaku ada hikmahnye..

  3. SaPek ( January 23, 2010 at 7:01 PM )

    nak join mogok bley? ni mogok lapar ke ape? bile nak stat? kikiki

  4. k e r e p e k t e m p e ( January 23, 2010 at 10:25 PM )

    ko ade mslh ape nih nua
    crita kt aku...mane tau aku boleh tlg..
    lepas tu boleh la aku sebarkan kalau topik dia hangat...hahahaha

  5. Anwar Samad ( January 24, 2010 at 8:43 AM )

    izzi- masalah negara nih.. huhuhu..

    ain- tuh la.. tak leh nak putus asa.. kne besemangat!!

    sapek- kikikikikiki

    acabun- ko budak kecik lagi.. nih hal org tua.. kikikikikiki

  6. OoizzioO ( January 24, 2010 at 10:49 AM )

    owh
    ckp je mslh cinta
    meh aku solve kan
    org panggil aku dr love

  7. teddybiegirl ( January 24, 2010 at 4:05 PM )

    cmner la nak senyum...
    dok mogok..
    for sure...btmbh masam...
    ishk2...
    gi la jln2 kat hutan ka...
    tgk keindahan alam..
    mesty tersenyum kembali...
    hahahha

  8. kema ( January 25, 2010 at 10:48 PM )

    napo nie kerol...smgt la...klu kite smgt sume bnde ble jadi...so..FIGHTING!