Thursday, January 7, 2010

Budak baik

Hi.. nama saya Shin Chan edisi melayu. Dan ari nih saya nak bagi tau apa saya bwat kat umah..

pagi-pagi saya bangun tido..


lepas tuh saya tengok cermin..


lepas tuh saya baca sokabar kat intenet

sebelum sarapan saya workout dulu

lepas sarapan saya baring-baring macam tenggiling


pastuh saya tengok tibi.. tengok jer.. tak pasang pun..

saya basuh pinggan.. habis basah tangan saya...

petang pulak saya berlatih main golf dalam bilik..
susah betol

saya akan siram pokok kektus bila ada kelapangan masa


saya juga suka membaca sambil bebaring

melukis dan mewarna adalah kegemaran saya

membaca komik juga hobi saya pada waktu malam


saya juga akan tido awal

memang saya tak tau nak bwat apa.. jadi saya tuliskan la benda-benda pelik.. saya da mengantuk.. saya nak tido dulu yeaa~~

7 tembakan:

  1. aiEN ( January 8, 2010 at 3:20 AM )

    hahahhah.. cute la kerol gmbar2 ni! hehehehehe.. suke2.. comel..

    ekau ni mmg osah xdo kojo kan!

  2. Half ( January 8, 2010 at 8:26 AM )

    nuar.. aku rasa ko patut teruskn cmni..
    menarik..
    ada 1 blog cmni gak..
    cerita bergambar

  3. SaPek ( January 8, 2010 at 5:57 PM )

    haahhaha.. lawaknye... kretif!!!! x sangke atok ni pelawak dlm diam!!! hahaaha

  4. Kaloi ( January 10, 2010 at 11:35 AM )

    ain - aku lagi cute kan? Ngagagaga..

    half - ko tau tak penat nak upload satu-satu gambar.. hampeh tol..

    sapek - ko sindir aku yea tuya?

  5. Ayie a.k.a Nyei ( January 11, 2010 at 8:52 AM )

    hahaha..nua ade dumbel lime kilo..haaha

  6. Anonymous ( January 11, 2010 at 8:44 PM )

    wah!!!! sgt comey yg ni! sinchan tu mcm yo yo je die yg wat. kenapekah ko sgt suke sinchan?_wa from caripasaldotcom

  7. syik s. ( January 14, 2010 at 11:51 PM )

    sin chan ko muka berkedut. versi tua kan?