Monday, December 21, 2009

Ke Kolumpo dan Kajang

Fuh.. aku rasa macam da 3 minggu duduk kat umah ni dah, tapi sebenarnya baru seminggu lebey. Ari sabtu ari tuh, aku tron ke Kolumpo, tengok cerita Avatar kat pavilion dengan acap, mashin dan adik sedara dia.. Seronoknya.. Cerita Avatar memang best. Lepas tuh Mashin belanja makan subway. Dia belnja makan sandwich yang panjang dia satu kaki. Pergghh.. memang best. Terima kasih jugak pada acab sebab belanja aku tengok wayang. Pegi KL dalam kol 11 pagi, balik umah dalam kol 1030 malam. Naik bas jer.

aku makan menda nih.. muahahahaha

pemandangan kat pavi

Ahad plak aku gi Kajang. Tengok Senior atau bleh gak sebut sebagai cekgu teater aku. Nama dia Lutfi. Jumpa jugak abang Pot.. bukan POD (pocket oxford dictionary). Kami amek gambar2.. makan2.. da balik. ader gak teringin nak folo pegi ke alamanda. Tapi memandangkan instinct aku kata "jangan", so aku follow la "the force". Pergi naik kete bapak aku, ikut hiway LEKAS.

sebelah tiang nih la aku park kete

dengan abang put.. ehh silap.. abang pot!

nih poster cun dari kami..
(amaran! jangan buat poster kat kalender!)

bersama mr rahmat dan anaknya sarah

bersama pengantin.. doremon tuh bukan adik aku..

Tak sabar rasanya untuk tunggu hiway LEKAS siap, sebab hiway nih akan memudahkan aku untuk pegi KL!! dah la cepat, tak banyak keter. So, lepas nih tak payah nak bersesak-sesak kat hiway PLUS lagi daaa~ dan satu lagi advantage, tol masuk hiway tuh betol-betol blakang area umah aku.

5 tembakan:

  1. k e r e p e k t e m p e ( December 22, 2009 at 2:13 AM )

    aku curik gamba ko nua...
    dengan kenangan dlm post ni skali..

  2. Mysterious Lady ( December 22, 2009 at 7:26 AM )

    LEKAS KE LOKEH?
    Yes! seksa betul lalu plus

  3. kEyrOL~ ( December 22, 2009 at 1:47 PM )

    senang la nk g kedah yer? LOL~

  4. kemashady ( December 25, 2009 at 10:00 AM )

    kerol..cuti new year jom jmpe nak..?

  5. Kaloi ( December 28, 2009 at 4:54 PM )

    kerepek - amek la..

    gadis misteri - cepat2 la siapp jalan tuh.. tak sabar aku..

    keyrol - kalo ikut situ gi kedah tak bapa sesuai..

    kema- tak sure la kema.. macam kene balik kampung